WAAROM DASH?

FREERUNNEN IS EEN POPULAIRE STRAATSPORT

Waarom kiezen voor een freerun opstelling?

✔ DASH biedt voor elk trainingsniveau veel verschillende routes, bewegingsopties en -functies
✔ DASH is ontworpen door en voor freerunners. Tot in het kleinste detail!
✔ Gemaakt van de beste materialen om aan de regelgeving, eisen en belastingen te voldoen en hebben weinig onderhoud nodig
✔ DASH is veilig, DASH is ontworpen en getest volgens de Europese normen en kan veilig en gecertificeerd worden ge├»nstalleerd in de openbare ruimte of andere locaties, zowel outdoor als indoor.
✔ En misschien nog wel het belangrijkste: DASH biedt oneindig veel combinatie en ontwerp mogelijkheden. 36 verschillende standaard toestellen kunnen worden ingezet.

Leer nieuwe moves met DASH Parkour

DASH Parkour gaat niet alleen over afzonderlijke oefeningen, maar combineert ze ook probleemloos!

Het combineren van bewegingen

Bij het ontwerpen van DASH is met alles rekening gehouden. Benieuwd hoe dat is gegaan? Bekijk het in de video hieronder!

Stevig en duurzaam

De producten van DASH Parkour zijn ontworpen en getest in samenwerking met professionele freerunners. De producten zijn gemaakt van speciaal plywood dat is opgebouwd uit meerdere lagen en zodoende erg geschikt is voor buitengebruik. Hierdoor zijn de producten erg duurzaam. De walls zijn voorzien van een anti-slip laag, waardoor er een goede grip behouden blijft onder alle weersomstandigheden. De elementen worden voorzien van een stalen ondervoet, die door middel van beton in de grond wordt gemonteerd. Erg stevig dus!